top of page

DIENSTEN

CATERING

We verzorgen zowel bedrijfscatering als catering voor particulieren. Wij zetten het op de afgesproken tijd voor u klaar en halen na afloop de vieze vaat weer op. Lasagne, Indiase curry, nasi met kipsaté, Mexicaanse tortilla's, Hollandse pot, lunchbuffet, saladebuffet of dessertbuffet, alles is mogelijk! Dit zijn een aantal voorbeelden van smakelijke heerlijkheden, maar we stellen natuurlijk het liefst uw unieke menu samen naar aanleiding van uw persoonlijke wensen!

Minimaal 15 personen tot maximaal 500 personen

*Prijzen op aanvraag

WORKSHOPS

De workshops die wij organiseren zijn veelzijdig en leerzaam voor zowel kleine als grote groepen. Samen gaan jullie aan de slag met het bereiden van de afgesproken gerechten. Daarna gaat u met uw gasten aan tafel om te genieten van de zelfgemaakte gerechten. Een workshop duurt ongeveer drie uur en kan op elke gewenste dag en locatie plaatsvinden. Of het nu gaat om het bereiden van 1 gerecht met z'n allen of 9 gangen in groepjes, een enerverende ervaring wordt het sowieso! Van vis fileren tot sushi rollen of tapas maken, alles kan!

Minimaal 10 personen tot maximaal 25 personen

*Prijzen op aanvraag

PRIVATE DINER

Of u nu op zoek bent naar een privéchef bij u thuis of op een andere locatie, de chefs van MEP4YOU maken met passie en ambacht de lekkerste gerechten met verse ingrediënten en pure smaken voor u en uw gezelschap klaar. Welke gerechten u maar wilt en zoveel gangen als u ​wilt, aan u de keus!

Minimaal 10 personen tot maximaal 100 personen

*Prijzen op aanvraag

bottom of page